fredag 16. oktober 2009

Ro deg ned, Hellstrøm!

I kveld kan vi lese saken om at mesterkokk Eyvind Hellstrøm kaller en kollega for en hore.

Det er kokken Erling Sundal som får svi, grunnet sitt samarbeid med Rema 1000.

- Det finnes ingen pengesum stor nok til å få meg til å stille opp på noe sånt. Han er en skikkelig hore! sier Hellstrøm til TV 2.

Til vanlig ser vi Hellstrøm slakte det som er å slakte av norske spisesteder - enten det er kafeer, restauranter eller hva det måtte være - i programmet «Hellstrøm rydder opp».

I sommer klagde han også på maten til «Sommertid»-kokken Ole Jonny Eikefjord, en mann som eier tre av de mest besøkte restaurantene i Oslo.

Jeg synes Eyvind Hellstrøm bør roe seg kraftig ned. Både seg selv og egoet sitt.

Han må passe på at han ikke blir altfor høy på seg selv. I det siste kan det virke som om han tror han er en slags Gud eller noe - noe han bør være ganske så forsiktig med.

Ting kan fort slå tilbake på en selv når man oppfører seg slik som han.

Og å kalle en kollega for hore er rett og slett barnslig.

Blogglisten

26 kommentarer:

  1. Ikke rart at folk verger seg får å lage mat.Trudde det skulle være gøy det,med en slik holdning er jo det bare ergelse.Jeg har selv fått taki reklamen fra rema 1000 en kjempe fin brosjyre får enkel og bilig mat.Å dette får alle til, å da sår man kanskje en som begynner å lage mer mat,prøver nye ting,å får en glede av det.

    SvarSlett
  2. Eivind Hellstrøm fortjente ikke prisen
    som Matformiddler år 2008.Wenche Andersen
    som overrakte prisen eller Ingrid Espelid
    haavik hadde fortjent den.Hellstrøm mener
    det er umulig for en familie på 4 og kunne
    lage middag for under 100 kr.Han har neppe
    vært på Rema 1000,Rimi,Meny eller ICA.
    Hellstrøm bør ta seg en tur og se det er
    fullt mulig.



    JILL

    SvarSlett
  3. Noen bør få partert denne Hellstrøm, stekt opp kjøttskiten etter han og lagt han på frysa.
    Tror ikke det finnes makan til idiot i hele verden. Han e ikke annia enn en oppblåst arrogant tosk. Han eier ingen form for takt og tone, hans fremtreden er smakløs. Hadde han kommet inn i min resturant om jeg hadde hatt det, med den oppførselen skulle han fort gått på hue og ræva ut gjennom kjøttkverna. Makan te dust. Forstår ikke sjøl om æ lægg te godvilje at noen i det hele tatt kan ha respekt for en slik tosk.
    Hvordan klare du å se dæ sjøl i speilet når du står opp uten å få ondt i magen Hell(vettes)strøm?? Med hilsen Ottar Dahl Trondheim

    SvarSlett
  4. Supert at han er såpass ærlig og real. Her i landet skal vi helst kikke ned med hendene i lomma. Men han er utvilsomt svært arrogant og pompøs av seg. Det kan iblant virke som at alt under Michelin nivå aller helst ikke bør spises, og det blir fjollete.

    Men vi trenger en som faktisk leverer high end matlaging og samtidig kan legge fokus på å bruke råvarer og standard på mange norske spisesteder. Merkverdig mange "mestere" i kokkenorge som ikke har markert seg i for eksempel Michelin guiden.

    SvarSlett
  5. Enig i det han over skriver her, han er ærlig og sier det rett ut.. Selvom ordleggingen kan diskuteres :-) Man kan jo ikke sammenligne billigvarer på rema 1000 med resturant mat! Det vet han, og det er jo det han prøver å få fram :=)

    SvarSlett
  6. Hellstrøm er så teit at det ligner ikke grisen. Hva er det han tror? At matlaging er på nivå med astrofysikk? At det er en "kunstart" å lage god mat, og at det derfor er "sell-out" for en kokk å reklamere for Rema 1000? Herregud, så dumt. Han er for høy på pæra nå. Det er forresten råvarer på Rema 1000 også. Billige råvarer.

    SvarSlett
  7. Anonym 23:39 Hellstrøm har blitt observert spisende på TGI Fridays, og det er ikke akkurat "high end". Der er det bare pre-fabrikata og frityrstekt transfett mat...

    SvarSlett
  8. Hadde alle hatt en hjerne som Hellstrøm ville det vært fred i verden! Fuck you kan ikke du se at mannen har bedre evner enn du noen sinde kan drømme om ?

    SvarSlett
  9. Du bør roe deg ned! Denne mannen kan lage mat sikkert noe du bare kan drømme om selv din pingle!

    SvarSlett
  10. Helvetes idioter dere har jo ikke begrep om hva det innebærer å lage god mat forbanna idioter!

    SvarSlett
  11. Middag til under 100kr for 4 det høres meget spennende og billig ut.husker at jeg kjøpte deres berømte (grillet kylling)som er full av kjemikaljer for at den skal holde seg lenge,og må bare si at det frister ikke til gjentagelse,også kjøttdeigen da,full i vann og Gudene må vite hva de har tilsatt i den,og det gjøres for at det skal bli billig, vi gjør Norges befolkning sykere det er nettopp det de gjør.lurer på om eierne spiser det skvipet som selges til Norges befolkning ,og det gjelder ikke bare den omtalte kjeden.Vrenger meg når jeg ser annonsene og det står NYKVERNET KJØTTDEIG lyve det er de eksperter på.Inspirert av GOEBBELS????

    SvarSlett
  12. Off, for en patetisk gjeng.. Ta k***n min i kjeften og sutt i vei. Bloggparasitter hele gjengen. Hellstrøm, hvis du leser dette (noe du GARANTERT ikke gjør), s*g meg! Hadde jeg hatt tilgang på deg hadde du vært d*d.. Taper!

    SvarSlett
  13. engi med han over!!! helstrøm har ike baler!!!!!!!!!!! hade puta han i eksospota mi hade jeg hat han her!!!! AUDI 4 LAIF!!!!!!!!!!!!!!!!

    SvarSlett
  14. Sladderkongen; skarp kritikk! Nå kan du suge min p**k.. Sensur; du er ikke så lur. ;)

    SvarSlett
  15. Hoper du lesser dete Ottar Dahl fra tråndheim..... Hade ale hat likke storre vannsker medd og skrivve ENKKLE orrd såm dg hade værden hvært enn khjedelig plas og leve........ Det HVÆRSTE jg hvet r fholk såmm klarer og kluse til di enkleste ord med skrivefeil.... feil så enkle at barn for d til og bli ret...... FAENS ANALFABETER! LID EN LANG OG SMERTEFULL DØD! HATER DERE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    SvarSlett
  16. Denne bloggen suger, sug b***a mine! Cheriooo ;) Love ya'll

    SvarSlett
  17. Erre dere whiner etter? Herregud for en gjeng.. All PR er god PR. Underholdning + Attitude = Business = Spenn i lomma. Helt utrolig noen folk skal være. Tror dere virkelig at hellstrøm er slik når han og kjerringa lager mat hjemme? Nei seff ikke.. Ikke tro på alt dere ser og hører i media småbarn...

    SvarSlett
  18. En ting til, bare for å svare han idioten som mener at det ikke er en "kunstart" å lage mat: Er du helt forbanna blåst? Selvfølgelig er det en kunstart å lage kvalitetsmat både smakmessig og presentasjonsmessig. Du har tydligvis aldri før noen gang spist perfeksjonert mat før skjønner jeg.. Finnes mer enn fjordlands og grandis vettu! Idiot.

    SvarSlett
  19. Hellstrøm lager fantastisk god mat, det skal han ha. Men noen form for egenreklame bedriver fyren ikke, når han på værste narcistiske vis bedriver egotripper på andres bekostning i beste sendetid. Fyren eier ikke empati og vil nok oppleve å bli veldig alene før han dør. Det er en trøst til alle han har tråkket på for å komme dit han er.

    SvarSlett
  20. Bare reist i frankrike å se gastronomien hvordan det oppleves"La cuisine de France"Du lager ikke dritt til kundene med høyt inntjenning som her til lands.Vi ble sulteføret med frosne mat på restauranter.

    SvarSlett
  21. Eyvind Hellstrøm.... på en måte liker jeg han godt, men på en annen side kan han fremstå som veldig høy på seg selv.

    SvarSlett
  22. Litt pussig uttalelse av en kokk som "prostituerer" seg på TV3

    SvarSlett
  23. forøvrig heller ikke noe problem å lage middag for under 100 kr.

    han virker litt virkelighetsfjern.

    SvarSlett
  24. Snakk om å kaste stein i glasshus....

    SvarSlett
  25. Med tanke på at hellstrøm fikser opp og gir resturanter nye friske oppskrifter og tips burde folk tåle litt hard måte og gjøre det på. Dette skal jo bli show. Hadde ikke vært gøy hadde det komt inn en puse og hjulpet på en patetisk måte. Dessuten melder de seg på og må de tåle litt altså.

    Rema 1000 sine middagstips funker ikke. Veier du mer enn 50 kg og jobber litt hardt om dagene nytter det ikke med middag for familien der altså. Bare bullshit!
    Holder kanskje til en enslig student som ikke er for mye i fysisk aktivitet.

    Hellstrøm eier! Har egne meninger og brenner for det han gjør! Det burde flere av dere skaphomser og pyser som ikke tåler og se en mann som sier det han mener og ikke pakker det inn i gullpapir!

    SvarSlett
  26. Denne arrogante Hellstrøm burde vært fratatt muligheten til å opptre i media. Her handler det ikke om å si sin mening, det handler om å oppføre seg på en normal måte. Der har tydeligvis Hellstrøm en lang vei å gå.

    SvarSlett